Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

Αυτή η προειδοποίηση φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επιτελικό κράτος και στους αρμόδιους υπουργούς.

Χιλιάδες πολίτες βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες στην Αττική Οδό, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές περιοχές της Αττικής μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα.

Το κράτος είναι απόν και οι υπεύθυνοι αυτής της επίδειξης ανικανότητας μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες.

Σήμερα, αποδείχθηκε ότι το περίφημο ”επιτελικό κράτος” του κ.Μητσοτάκη δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια επικοινωνιακή φούσκα.

Τις ευθύνες θα τις αποδώσουν οι πολίτες.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη Την έντονη αντίδραση των κατοίκων και φορέων της Νισύρου προκάλεσε η απόφαση των ελληνικών

Αθλητικά Νέα

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ   Το

©2020 radioproto.gr