Γ.Νικητιάδης: Ο ελληνικός λαός δε μπορεί να συνεχίσει να ζει με επιδόματα, «pass» και καλάθια κ. Πρωθυπουργέ

Γ.Νικητιάδης: Ο ελληνικός λαός δε μπορεί να συνεχίσει να ζει με επιδόματα, «pass» και καλάθια κ. Πρωθυπουργέ

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, βουλευτή Δωδεκανήσου και υπευθύνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μετά την αναφορά του κ. Μητσοτάκη για την αξιοποίηση του δημοσιονομικού πλεονάσματος «για στοχευμένες κοινωνικές πολιτικές» .

Ο Πρωθυπουργός για μία ακόμη φορά δηλώνει ότι η ακρίβεια «φαίνεται να επιμένει». Προφανώς, πιστοποιεί και ο ίδιος ότι η κυβέρνηση του είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.

Επανέρχεται, δε, με δηλώσεις για νέα επιδόματα και «στοχευμένες κοινωνικές πολιτικές» αξιοποιώντας το δημοσιονομικό πλεόνασμα. Δεν έχει αντιληφθεί ότι εισπράττοντας δισεκατομμύρια από τον Φ.Π.Α και επιστρέφοντας στην ουσία «ψίχουλα», δεν ενισχύεται η αγοραστική δύναμη και το πραγματικό εισόδημα των πολιτών.

Για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια, πρέπει να παταχθεί η αισχροκέρδεια. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να ζει με «pass» και «καλάθια».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης   Τέσσερις μέρες αθλητισμού, φιλοξενίας και εμπειριών, με κατόχους

©2020 radioproto.gr