Γιάννης Παππάς: και σε αυτή την εκλογική μάχη σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας

 

Γιάννης Παππάς: και σε αυτή την εκλογική μάχη σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας

Στις 21 Μαΐου, με τη στήριξή σας, δώσατε ισχυρή εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Και σε αυτή την εκλογική μάχη, σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, για να φέρουμε πρώτη και αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία, με Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κομβικές για το μέλλον της χώρας.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και δυναμική, που μόνο η Νέα Δημοκρατία με το στοχευμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά της σε όλους τους τομείς μπορεί να εγγυηθεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και για την ουσιαστική στήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε κάθε Έλληνα πολίτη, αυτά τα 4 χρόνια, σας ζητάω και σε αυτή την εκλογική μάχη να δώσουμε όλοι το παρών, να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να εκλέξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση, για μια ισχυρή Ελλάδα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνάντηση Δημάρχου Κω με τους επαγγελματίες ενοικιαστές του Βακουφ στο τέμενος Ντεφτερντάρ

Συνάντηση Δημάρχου Κω με τους επαγγελματίες ενοικιαστές του Βακουφ στο τέμενος Ντεφτερντάρ Με τους επαγγελματίες, ενοικιαστές των καταστημάτων στο ισόγειο του τεμένους Ντεφτερντάρ στην Πλατεία

©2020 radioproto.gr