Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών: ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ 0 – ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΟ 2

 

Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών: ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ 0 – ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΟ 2

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων διεξήχθη στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Βριλησσίων με σκορ 0-2.
Με ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου τα Βριλήσσια κατάφεραν να επικρατήσουν με 0-2 του ΚΑΟ Φιλίνος σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Β’ Εθνική (4ος Όμιλος). 
Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να προηγηθούν στο 10′ λεπτό με την Ναταλία Ποτόγλου ενώ στο 55’ η Σύλλια Μαργώνη ήταν αυτή που διαμόρφωσε το 0-2. 
Η ομάδα του νησιού μας προσπάθησε να σκοράρει για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της αναμέτρησης χωρίς όμως να τα καταφέρει και το 0-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γρηγόρης Πατσιαούρας με βοηθούς διαιτητές τους κυρίους Κώστα Στρατίκη και  Γιώργο Βέρροιο.

Οι συνθέσεις

ΚΑΟ Φιλίνος (Κίτσιος Ηλίας): Πέτρου Σ., Βόγδου, Ιντζιρλή, Ντέλιου, Σταμόγλου, Γιαουπάϊ (75’ Σωτηροπούλου), Μάρη (Κοτσάκι Ε.), Κοτσάκι Μ. (32’ Ανθοπούλου), Πέτρου Η., Χρηστοφή, Σαρρή (66’ Κορδιστού).

Α.Ο Βριλησσίων (Γιάννης Πασσής): Παπαδοπούλου, Κατσαρού (38’ Τσουκαλά), Παπαϊωάννου, Ποτόγλου, Παπαμιχάλη, Αλεξοπούλου, Νικολοπούλου, Χρυσοστομίδου, Μαργώνη, Παύλου, Κοντογιάννη (78’ Πολυχρόνου).

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη Την έντονη αντίδραση των κατοίκων και φορέων της Νισύρου προκάλεσε η απόφαση των ελληνικών

Αθλητικά Νέα

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ME NEO ATOMIKO ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ POLE POSITION ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜU ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ   Το

©2020 radioproto.gr