Βυθίστηκε παλιό Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στο λιμάνι Καλύμνου

Βυθίστηκε παλιό Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στο λιμάνι Καλύμνου

Πηγή: www.vimatisko.gr

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλύμνου για την βύθιση ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ-Τ/Ρ) σκάφους, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στον υπήνεμο μώλο περιοχής ΒΟΥΒΑΛΗ στο λιμάνι της Πόθιας Καλύμνου.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν τη βύθιση του σκάφους. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα παλιό μεταλλικό σκάφος ,το γνωστό Ε/Γ-Τ/Ρ “ΘΕΜΙΣ” ,που εκτελούσε ημερήσιες εκδρομές ,είχε αποσυρθεί και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο περισσότερο από 3 χρόνια.

Δείτε video και φωτογραφίες που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς ,σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 με το εν λόγω σκάφος βυθισμένο.

πίσης δείτε το ρεπορτάζ του Kalymnos News τον Οκτώβριο 2021, πριν 3 χρόνια περίπου, όταν προειδοποιούσαμε ότι το συγκεκριμένο σκάφος κάποια στιγμή θα βυθιζόταν. Δυστυχώς το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε, το σκάφος είχε την κατάληξη που αναφέραμε, έστω και με μία καθυστέρηση 3 χρόνων.

Δείτε εκείνο το ρεπορτάζ της 19 Οκτωβρίου 2021 της Μπέττυ Μαϊλλη και του Μάμα Χαραμαντά

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

Αθλητικά Νέα

Δημήτρης Δρόσος : Αγωνιστικός αποκλεισμός του νησιωτικού αθλητισμού λόγω υψηλού κόστους μετακινήσης– Στα «χαρτιά» σήμερα οι δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών

Δημήτρης Δρόσος : Αγωνιστικός αποκλεισμός του νησιωτικού αθλητισμού λόγω υψηλού κόστους μετακινήσης– Στα «χαρτιά» σήμερα οι δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών Με το μήνυμα ότι η

©2020 radioproto.gr