Α.Σ. Φοίβος Κω: Διοργάνωση Ημερίδας Τοξοβολίας

 

Α.Σ. Φοίβος Κω: Διοργάνωση Ημερίδας Τοξοβολίας

Ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ του Δήμου Κω, διαγωνιστικής ημερίδας τοξοβολίας με τη συμμετοχή αθλητών από όλα τα Δωδεκάνησα. 
Η ημερίδα τοξοβολίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, από ώρα 09:15 έως 13:30 στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρα. 
Σκοπός της ημερίδας είναι η διάδοση του αθλήματος της τοξοβολίας, η γνωριμία όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη του αρχαιότερου αθλήματος παγκοσμίως. 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας των συμμετεχόντων από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση απολυμαντικών, καταγραφή εισερχομένων, θερμομέτρηση κτλ) 
Υπεύθυνος διοργάνωσης και πληροφορίες κ. Καϊμάκης Δημήτριος τηλ 6932314652.

Με αφορμή την ημερίδα, ο προπονητής κ. Δημήτρης Καϊμάκης βρέθηκε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και μίλησε για την τοξοβολία. Προσκάλεσε το κοινό να γνωρίσει από κοντά το άθλημα και να παρακολουθήσει την ημερίδα. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα δοκιμής εκείνη την ημέρα σε όσους θέλουν να γνωριστούν με το άθλημα. Εξάλλου η τοξοβολία δεν έχει ηλικιακά όρια και είναι ένα άθλημα ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Νίσυρος: ΕΔΕ και αναστολή καθηκόντων για τον 50χρονο αρχαιοφύλακα που καταγγέλθηκε για ασέλγεια παιδιού

  Νίσυρος: ΕΔΕ και αναστολή καθηκόντων για τον 50χρονο αρχαιοφύλακα που καταγγέλθηκε για ασέλγεια παιδιού https://www.megatv.com/2024/04/18/nisyros-ede-kai-anastoli-kathikonton-gia-ton-50xrono-arxaiofylaka-pou-kataggelthike-gia-aselgeia-paidiou/ Εξαιρετικά σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έρχονται από τη

©2020 radioproto.gr