«Αποκομιδή με ραντεβού» από αύριο στο λιμάνι της Κω

«Αποκομιδή με ραντεβού» από αύριο στο λιμάνι της Κω

 

Επανεκκίνηση του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων «με ραντεβού», απευθείας στο απορριμματοφόρο, ξεκινά σταδιακά στην περιοχή του λιμανιού της Κω, από αύριο μεσημέρι, Παρασκευή 29 Μαϊου 2026.

Στο επόμενο διάστημα, το ίδιο σύστημα «Αποκομιδή με ραντεβού» θα επεκταθεί και στο μικρό ιστορικό κέντρο της Κω, στις εμπορικές οδούς που εμφανίζεται συσσώρευση απορριμμάτων, Ελευθερίου Βενιζέλου, 25ης Μαρτίου και Κολοκοτρώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, προς αποφυγή συγκέντρωσης μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας, για την τρέχουσα περίοδο και έως την εφαρμογή του πλήρους προγράμματος αποκομιδής με ραντεβού, από αύριο Παρασκευή 29 Μαϊου 2026 ένα ειδικό απορριμματοφόρο θα παραμένει σταθερό, στις ώρες και στα σημεία που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, όπου καλούνται όλες οι επιχειρήσεις και οι κάτοικοι της περιοχής του λιμανιού να μεταφέρουν τα απορρίμματά τους και να τα εναποθέτουν μέσα στο απορριμματοφόρο όχημα!

ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΙΟ

13:10-13:30 Καμάρα

14:00-14:20 Λιμεναρχείο

14:25 έως 14:40 Αζύλο

17:15 έως 17:40 Καμάρα

18:00 έως 18:30 Λιμεναρχείο

18:35 έως 18:45 Αζύλο

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr