Απίστευτο περιστατικό στα δικαστήρια Κω: Πολίτης έφτυσε και απείλησε δικηγόρο για την υπεράσπιση υπόθεσης

Απίστευτο περιστατικό στα δικαστήρια Κω: Πολίτης έφτυσε και απείλησε δικηγόρο για την υπεράσπιση υπόθεσης

Ένα επαίσχυντο γεγονός βίας απέναντι σε δικηγόρο έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Πρωτοδικείο της Κω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από νομικούς κύκλους, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025 ενώπιον τρίτων, δικηγόρων και πολιτών, σε δημόσια θέα, στο διάδρομο που βρίσκεται έξω από την αίθουσα της προέδρου του Πρωτοδικείου στο Δικαστικό Μέγαρο.

Όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Βήμα της Κω, πολίτης, συγγενής διαδίκου, πλησίασε τον αντίδικο δικηγόρο και αφού τον έφτυσε στο πρόσωπο, τον απείλησε ευθέως για τη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν παρατήσεις την υπόθεση, θα σε τελειώσω».

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ άμεσα υπεβλήθη έγκληση εναντίον του δράστη, ο οποίος καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Κω, χωρίς ωστόσο να έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής.

Το Βήμα της Κω θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση και να ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η ώρα να βρεθούμε και πάλι, σε ένα Reunion για τους απόφοιτους του 1ου Ιπποκρατείου Λυκειου Κω της γενιάς 2001, έφτασε

Η ώρα να βρεθούμε και πάλι, σε ένα Reunion για τους απόφοιτους του 1ου Ιπποκρατείου Λυκειου Κω της γενιάς 2001, έφτασε Το Σάββατο 8 Αυγούστου

Ενημέρωση

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κω την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιες περιοχές τίθενται σε απαγόρευση κυκλοφορίας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κω την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιες περιοχές τίθενται σε απαγόρευση κυκλοφορίας Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω εξέδωσε έκτακτο

©2020 radioproto.gr