ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟ

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της Ακαδημίας Κω, πραγματοποίησαν την παραδοσιακή πλέον ανάβαση στο όρος Δίκαιο, μία ανάβαση, η οποία τείνει να γίνει μία δραστηριότητα θεσμός για την ομάδα μας.

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και το ευχάριστο κλίμα συνόδευσαν μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη την πορεία τους προς την κορυφή του Δίκαιου και το εκκλησάκι του Σωτήρος Χριστού, μέχρι και τον χαρακτηριστικό μεγάλο άσπρο σταυρό, για μία ομαδική φωτογραφία στη μοναδική θέα που προσφέρεται από το σημείο αυτό.

Η κατάβαση στη Ζια συνδυάστηκε με φαγητό στην ομώνυμη παραδοσιακή ταβέρνα «Δίκαιος», ολοκληρώνοντας με τον απολαυστικότερο τρόπο αυτήν την όμορφη δραστηριότητα.

Περιμένουμε κοντά μας, μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, να γίνουν μέλη και αθλητές αυτής της μεγάλης και όμορφης οικογένειας και να διδαχθούν τα μυστικά του ποδηλάτου, της αγωνιστικής ποδηλασίας και του τριάθλου, από τη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας που φιλοξενεί ο τόπος μας, την κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόσκληση στον εσπερινό της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στα Ταπάχανα στο Πυλί την Κυριακή 30 Αυγούστου – Θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι 

Πρόσκληση στον εσπερινό της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στα Ταπάχανα στο Πυλί την Κυριακή 30 Αυγούστου – Θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι  Η Εκκλησιαστική

Ενημέρωση

Τρεις γεμάτες ημέρες στην Κω για τον Δημήτρη Μάντζο – Συναντήσεις και συζητήσεις με την τοπική κοινωνία

Τρεις γεμάτες ημέρες στην Κω για τον Δημήτρη Μάντζο – Συναντήσεις και συζητήσεις με την τοπική κοινωνία Τρεις γεμάτες ημέρες στην Κω. Στο πλαίσιο της

©2020 radioproto.gr