Όραμα και Δράση: Μια οφειλόμενη απάντηση στον πολιτικά άβουλο και φοβικό κύριο Νικηταρά

Όραμα και Δράση: Μια οφειλόμενη απάντηση στον πολιτικά άβουλο και φοβικό κύριο Νικηταρά

1ον: Από τις 11 Μαρτίου καταθέσαμε γραπτό αίτημα χορήγησης του υπομνήματος που κατέθεσε η κυρία Μπέττα για τις παράνομες διαδικασίες που αναφέρονται σε αυτό.

Άρα δεν το θυμηθήκαμε τώρα.

Αυτό που κρύβει είναι ότι αποδέκτης και γνώστης των καταγγελιών ήταν ο ίδιος ο κύριος Νικηταράς.

Ο ίδιος επίσης έδωσε εντολή να μην μας το χορηγήσουν ποτέ για να κρύψει τις ευθύνες τους!!!

Μαντέψτε ποιος άλλος ακολουθούσε τις ίδιες πρακτικές την προηγούμενη πενταετία!!!

2ον: Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πολίτης που με τα τερτίπια τους και τις ανακολουθίες τους εκθέτουν και κρατάνε σε ομηρία. Η αναφορά του ότι δεν μας αρέσει ο «ανάδοχος» αποκαλύπτει τον τρόπο λειτουργίας του κυρίου Νικηταρά που κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και που μια ζωή λειτουργεί στο παρασκήνιο…

Μαντέψτε ποιος άλλος ακολουθούσε τις ίδιες πρακτικές την προηγούμενη πενταετία!!!

3ον Στα περί ταύτισης της επικεφαλής μας με τον Κυρίτση:

Παραθέτουμε την απάντηση της Ιωάννας στο πρώτο θέμα του δημοτικού συμβουλίου που φρόντισε επιμελώς και με καθεστωτικές λογικές και πρακτικές να αποκρύψει από τον Κωακό λαό:

«Σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα η ταύτιση Κυρίτση – Νικηταρά. Ο μεν πρώτος επεδίωξε την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας θέλοντας να το πράξει ο ίδιος. Ο δε δεύτερος την εκχωρεί στην υπό σύσταση ΑΕ ως αντιπαροχή για να παραμείνει δήμαρχος ξεπουλώντας τα πάντα.

Η πολιτική μου ηθική δεν θα επέτρεπε ποτέ μια συνεργασία με τον κύριο Κυρίτση. Υπάρχουν λόγοι αρκούντος ισχυροί που δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ούτε με τον κύριο Νικηταρά ούτε και με τον κύριο Κυρίτση. Και οι πολιτικοί αυτοί λόγοι είναι ακριβώς οι ίδιοι!»

Κλείνουμε, επί της παρούσης, με μια σημερινή δήλωση της Ιωάννας στη δημοτική τηλεόραση Κω μετά από 6 ολόκληρα χρόνια!

«Καλώς ανησυχεί ο κύριος Νικηταράς για επικείμενες συμπράξεις και συνεργασίες σε τοπικό πολιτικό επίπεδο καθώς ο τρόπος με τον οποίο στήθηκε η παράταξη του – συνονθύλευμα είναι βέβαιο ότι θα συσπειρώσει δυνάμεις που δεν ανέχονται τέτοιες ανίερες συμμαχίες και πρακτικές».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr