Όραμα και Δράση για Υπόθεση ΔΗΡΑΣ: Ο χρόνος σταμάτησε την 31η Αυγούστου 2019!

Share This Post

 

 

 

 

 

 

Όραμα και Δράση για Υπόθεση ΔΗΡΑΣ: Ο χρόνος σταμάτησε την 31η Αυγούστου 2019!

Από τις πρώτες μέρες ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και των όσων τραγελαφικών ακολουθήσαν στη συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων είναι εμφανές το μεγάλο έλλειμα διοικητικής επάρκειας.

Ότι δεν περιλαμβάνει φωτογράφηση και δημόσιες σχέσεις αποτελεί Γολγοθά για τους νεόκοπους σωτήρες μας.

Μόλις χθες (17/02/2020) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΡΑΣ (2 συνεδριάσεις σε 6 μήνες).

Ένα νομικό πρόσωπο κατακρεουργημένο από την πολιτική Κυρίτση, ένα νομικό πρόσωπο υπό κατάρρευση συνεχίζει να φυτοζωεί με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια πολιτική φιλοσοφία και τις πρακτικές Κυρίτση.

Με λίγα λόγια η κάμερα να ακολουθεί κατά πόδας τον κο Νικηταρά και για όλα τα άλλα… έχει ο Θεός!!!

Όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει να εργάζονται στο ΔΗΡΑΣ είναι είτε απλήρωτοι ή πληρώνονται με εξωλογιστικούς τρόπους (μέθοδος Κυρίτση) που ισοδυναμεί με μαύρη διαχείριση!!!

Δύο εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι σε επίσχεση εργασίας (ελλείψει πολιτικής βούλησης) με αποτέλεσμα να τους πληρώνουμε για να κάθονται σε απλά ελληνικά!!!

Άλλη μία μέθοδος Κυρίτση είναι η επιστράτευση νομικών προσώπων του Δήμου (βλέπε Μαρίνα) που μέσω δήθεν διαφήμισης επιχορηγούν επί της ουσίας το ΔΗΡΑΣ!!!

Ψήφισαν και ψηφίσαμε διαχειριστικό έλεγχο για την περίοδο Κυρίτση (01/01/2015 – 31/12/2019) αλλά είναι ήδη εκτεθειμένοι με τη δική τους διαχείριση!!!

Αγνοούν δε την ύπαρξη του προηγούμενου διαχειριστικού ελέγχου (2011-2014) που επιμελώς καταχώνιασε η διοίκηση Κυρίτση και οφείλουν να τον φέρουν έστω και τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός αν έχουν και οι ίδιοι κάτι να κρύψουν!!!

Κανένα πλάνο, κανένα σχέδιο… Όλα σταμάτησαν στις 31 Αυγούστου 2019. Η πολιτική Κυρίτση που οδήγησε στο έκτρωμα του ΔΗΡΑΣ είναι εδώ… και σχεδόν κοντεύει να επιβραβευτεί… που ξέρετε μπορεί να τον καλέσουν και στο δημαρχείο για πλακέτα… φωτογράφοι να υπάρχουν!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by