Όραμα και Δράση : Αίτημα έκτακτης σύγκλησης διαπαραταξιακού οργάνου Δήμου Κω

Share This Post

Όραμα και Δράση : Αίτημα έκτακτης σύγκλησης διαπαραταξιακού οργάνου Δήμου Κω

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε από τη πρώτη στιγμή και της νέας δημοτικής περιόδου, ως παράταξη, έχουμε θέση σε προτεραιότητα το ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος πάντα με σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο αλλά και ρεαλισμό για το τι είναι και τι όχι εφικτό σε επίπεδο αντιμετώπισης των συνεχόμενων ροών.

Η Κως, όπως και όλα τα νησιά της πρώτης γραμμής, έχει σηκώσει δυσανάλογο βάρος και οφείλουμε ως τοπική διοίκηση σε αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση να βρούμε τις ενδεδειγμένες λύσεις που σέβονται τον άνθρωπο αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζουν τα συμφέροντα της τουριστικής Κω καθώς και την ομαλή διαβίωση των κατοίκων της Κοινότητας Πυλίου, η καθημερινότητα των οποίων ανατράπηκε από το 2016.

Παρά τις επιμέρους διαφορές μας η ξεκάθαρη δήλωση της Επικεφαλής μας, Ιωάννας Ρούφα, στο δημοτικό συμβούλιο της 2ας Δεκεμβρίου 2019 «είμαστε εδώ για να βάλουμε πλάτη» δεν επιδέχεται παρερμηνείας.

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας λάβει ενημέρωση για πρόσκληση της Κυβέρνησης σε συνάντηση με θέμα τις δομές φιλοξενίας στις 9 Ιανουαρίου, ζητάμε την έκτακτη σύγκληση του διαπαραταξιακού οργάνου του Δήμου Κω ώστε να θέσουμε από κοινού το πλαίσιο με το οποίο θα προσέλθουμε στο διάλογο.

Η δική μας ενότητα και η ορθή τεκμηρίωση των θέσεών μας αποτελεί εχέγγυο για την εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης.

Με εκτίμηση,

για τη Δημοτική Παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ»

Γιάννης Μ. Φραγκούλης

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

Ενημέρωση

Γιώργος Σαμπάνης – Sold out η χθεσινή του μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας! 

  Γιώργος Σαμπάνης – Sold out η χθεσινή του μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!  Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, ολοκλήρωσε χτες την

©2020 radioproto.gr is made with by