Όραμα + Δράση για την ειδική συνεδρίαση του απολογισμού: Ευχόμαστε στον κ. Νικηταρά καλή… αφήγηση και του λέμε: «We have other fish to fry at the time».

Όραμα + Δράση για την ειδική συνεδρίαση του απολογισμού: Ευχόμαστε στον κ. Νικηταρά καλή… αφήγηση και του λέμε: «We have other fish to fry at the time».

Λίγο πριν την ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό του 2022 ελπίζαμε να λάβουμε αφενός έναν απολογιστικό πίνακα έργων – οικονομικών στοιχείων που υλοποιήθηκαν αφετέρου ένα τηλεφώνημα από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για μια στοιχειώδη συνεννόηση για τα διαδικαστικά της δημόσιας αυτής συνεδρίασης και όχι εκδήλωσης όπως το δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρει.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η εν λόγω συνεδρίαση έπρεπε να έχει υλοποιηθεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.

Ο κύριος Νικηταράς επέλεξε να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και να προβεί (ένα μήνα πριν τις εκλογές) σε προεκλογική εκδήλωση με μιαν εισήγηση 45 σελίδων!!!

Είθισται τα παραμύθια για ψηφοφόρους να είναι μεγάλα! Όταν δε, δεν έχεις κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσεις , πρέπει να πεις πολλά για να καλύψεις το τίποτα.

Θυμίζουμε:

  • -Την επιστολή της Ιωάννας τον Οκτώβριο του 2021 που καλούσε την δημοτική αρχή να προβεί στον απολογισμό για τα έτη 2019 και 2020.
  • -Οι απολογισμοί για το 2019, 2020, 2021 – κατά παράβαση του σχετικού άρθρου -«έγιναν» τον Ιούλιο του 2022!

Θυμίζουμε:

  • Τον Ιούλιο του 2022 θυμήθηκαν να φέρουν την «Έγκριση του σχεδίου του Στρατηγικού Σχεδιασμού του τετραετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κω της δημοτικής περιόδου 2019- 2023 (Α’ φάση).»
  • Η Β φάση δεν πειράζει που δεν ψηφίστηκε αφού απομένουν 3 μήνες για την ολοκλήρωσή της!

Η παράταξή μας οφείλει με στοιχεία και μόνο με στοιχεία απευθυνόμενη στο νου και στη λογική των πολιτών της Κω να παρουσιάσει την «απολογιστική» κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα λόγω της τετραετούς απραξίας.

Ευχόμαστε στον κύριο Νικηταρά καλή… αφήγηση και του λέμε: «We have other fish to fry at the time».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης για αστυνόμευση προς την Κυβέρνηση : «Συμφωνούν μεν, δεν κάνουν τίποτα δε»

Γ. Νικητιάδης για αστυνόμευση προς την Κυβέρνηση : «Συμφωνούν μεν, δεν κάνουν τίποτα δε» Συμφωνώντας με τα συμπεράσματα της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Δωδεκανήσου και

©2020 radioproto.gr