Όμιλος Sani/Ikos: Ημέρα καριέρας στο νησί της Κω, με νέες θέσεις εργασίας στο θέρετρο Ikos Aria

Όμιλος Sani/Ikos: Ημέρα καριέρας στο νησί της Κω, με νέες θέσεις εργασίας στο θέρετρο Ikos Aria

Η Ημέρα Καριέρας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, 11.00-15.00 στην Καρδάμαινα της Κω και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για μία καριέρα στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας.

 

14 Φεβρουαρίου 2024 – Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο της στελέχωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Aria στην Κω, διοργανώνει ειδική «Ημέρα Καριέρας», την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στην κοινότητα της Καρδάμαινας, καλώντας όσους ενδιαφέρονται για καριέρα στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της φιλοξενίας, να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου. Ο Όμιλος Sani/Ikos εισήγαγε το πρωτοποριακό μοντέλο των Ikos Resorts το 2015, επαναπροσδιορίζοντας τον πολυτελή, βιώσιμο τουρισμό, και σήμερα λειτουργεί επτά βραβευμένα ιδιόκτητα θέρετρα Ikos στην Ελλάδα και την Ισπανία, ενώ σχεδιάζει την επέκτασή του και σε άλλους μεσογειακούς προορισμούς.

Οι ανάγκες στελέχωσης του Ikos Aria αφορούν σε θέσεις υποδοχής, μάγειρα και βοηθού μάγειρα, bartender, σερβιτόρου, οροφοκομίας, καθαριότητας στην κουζίνα, κηπουρού, και αποθηκάριου. Κατά την «Ημέρα Καριέρας», τα στελέχη του ξενοδοχείου θα βρίσκονται από τις 11:00-15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού κτιρίου Καρδάμαινας, όπου θα ενημερώνουν τους υποψηφίους σχετικά με τις δυνατότητες καριέρας και εξέλιξης στον Όμιλο Sani/Ikos και θα διεξάγουν συνεντεύξεις. Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, επίσημη παρουσίαση του Ikos Aria, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα και την πορεία ανάπτυξης του Ομίλου, αλλά και να συζητήσουν με στελέχη -διαφορετικών ειδικοτήτων- του ξενοδοχείου για τις ευκαιρίες ανάπτυξής τους στον χώρο του τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την online φόρμα εδώ, ή να προσέλθουν απευθείας στις 6/3 στην αίθουσα του κοινοτικού κτιρίου Καρδάμαινας, μεταξύ 11:00-15:00 για μία πρώτη συνέντευξη γνωριμίας.

Ημέρα Καριέρας Ikos Aria, Καρδάμαινα: Αναλυτικό πρόγραμμα

11:00-13:00 Προσέλευση συμμετεχόντων και δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων

13:00-14:00 Παρουσίαση του Ikos Aria και των προοπτικών ανάπτυξης σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου, από τα στελέχη του ξενοδοχείου

14:00-15:00 Δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων και συζήτηση με τους

υποψήφιους για εργασία στο Ikos Aria

 

15:00 Ολοκλήρωση εκδήλωσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου Sani/Ikos:

Τηλ. +30 231 440 0841 Email: Careers@saniikos.com

 

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος, με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Μέσω των εμπορικών σημάτων του Sani Resort και Ikos Resorts, αναπτύσσει και λειτουργεί πάνω από 3.450 δωμάτια και σουίτες σε 12 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και την Ισπανία, τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. Ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει νέα επενδυτικά έργα δυναμικότητας σχεδόν 1,000 δωματίων, σουιτών και βιλών για την επέκταση της μάρκας Ikos στην Ελλάδα (Κρήτη) και την Πορτογαλία (Αλγκάρβε),ενώ νέοι προορισμοί βρίσκονται στα σχέδια. Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων Sani Resort and Ikos Resorts στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του και δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, ο Όμιλος έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο αειφορίας (ESG), ενώ είναι μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις (UN Global Compact). Περισσότερες πληροφορίες: https://www.saniikos.com/

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr