ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κω, στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εξαίρετου και εκλεκτού συναδέλφου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, διατελέσαντος και Προέδρου του, που άσκησε επί σαράντα συναπτά έτη ευόρκως, με ευσυνειδησία, ακάματη εργατικότητα, πολυσχιδή επιστημονική γνώση, πιστή αφοσίωση, προσήλωση, δύναμη, αποφασιστικότητα, εφευρετικότητα και αποτελεσματικότητα το καθήκον του ως ιατρός ορθοπεδικός και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κω, συνήλθε εκτάκτως και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

-Να εκφραστούν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου μας στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς του.

-Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

-Να κατατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος καθώς και το ποσόν των 200 ευρώ υπέρ του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κω.

-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό Τύπο.

Εκ μέρους του ΔΣ ΙΣ Κω

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr