Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Κω , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Κω , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 διοργανώνει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στις οδούς Βασιλέως Παύλου και Ιπποκράτους.

Η μέρα θα είναι διανθισμένη με δράσεις για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι με συνεπιβάτες τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών, μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη βόλτα με δύο τρενάκια από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του ταχυδρομείου.

Στο παζάρι συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Κω και μασκότ, η Έλσα από το Frozen, o Mίκυ και η Μίνι, που θα περάσουν χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά και μ’ όσους αισθάνονται παιδιά!

Το στήσιμο των πάγκων των συλλόγων θα ξεκινήσει από τις 8:30 το πρωί παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr