Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Κω , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Share This Post

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Κω , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 διοργανώνει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στις οδούς Βασιλέως Παύλου και Ιπποκράτους.

Η μέρα θα είναι διανθισμένη με δράσεις για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι με συνεπιβάτες τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών, μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη βόλτα με δύο τρενάκια από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του ταχυδρομείου.

Στο παζάρι συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Κω και μασκότ, η Έλσα από το Frozen, o Mίκυ και η Μίνι, που θα περάσουν χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά και μ’ όσους αισθάνονται παιδιά!

Το στήσιμο των πάγκων των συλλόγων θα ξεκινήσει από τις 8:30 το πρωί παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by