Χριστουγεννιάτικες Δράσεις στην Κω Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Share This Post

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις στην Κω Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 διοργανώνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δράση μας σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας. Πρόκειται για το «Μεγάλο παιχνίδι πόλης», ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, στο ιστορικό κέντρο της Κω.

Στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Κονίτσης οι Σχολές χορού της Κω “Μπαλαρίνες και όνειρα” της Μελίτας Κανταρζή, Σχολή χορού “Ελένη Δρόσου”, Σχολή χορού “Αγγελική” της Αγγελικής Φουρτούνης και η Σχολή χορού ΑRTISTA DE DANCA, της Αποστολίας Τσαμπουνιάρη, θα παρουσιάσουν χορευτικά δρώμενα υπό το άκουσμα χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Η μέρα κλείνει στις 4 το απόγευμα, με κάλαντα στην περιοχή «Λαϊκά» από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κω.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by