«Χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα στα σωματεία για την ομαλή λειτουργία στα δημοτικά γήπεδα» (Video)

Share This Post

 

«Χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα στα σωματεία για την ομαλή λειτουργία στα δημοτικά γήπεδα» (Video)

 *Του Γιώργου Πίτση, Kos Tv

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων στα πρωταθλήματα τους και απ’ τους υπάλληλους του Δήμου γίνονται προσπάθειες για να είναι τα γήπεδα σε καλή κατάσταση εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο υπεύθυνος των δημοτικών γηπέδων, Στέργος Χατζηστέργου μίλησε στο KOS TV για τη νέα χρονιά και για την συνεργασία και την συνεννόηση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα σωματεία για να λειτουργούν όλα ομαλά σχετικά με το ωράριο των προπονήσεων αφού το επόμενο διάστημα και μετά τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο Ζηπαρίου για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα θα πρέπει και οι ακαδημίες της Αναγέννησης Ασφενδιού να αλλάξουν γήπεδο για τις προπονήσεις τους.

Τέλος αναφέρθηκε και στο δικό του όνειρο σχετικά με το τι θα ήθελε να δει στο νησί μας τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας ότι θα ήταν χαρά του να φιλοξενήσει η Κως είτε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είτε επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by