Χρήσιμη συνάντηση για τη λειτουργία της πόλης και των Κοινοτήτων

Share This Post

Χρήσιμη συνάντηση για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά στους υπεύθυνους Πρακτορείων μεταφορών, Φορτοταξί, Ταχυμεταφορών και επιχειρήσεων τροφοδοσίας καταστημάτων.

Διεξήχθη ανοιχτός διάλογος και εκφράστηκε σοβαρός προβληματισμός για την πολύχρονη χαλάρωση στην εφαρμογή κανόνων, που είχε ως συνέπεια την υπερφόρτωση και τη δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία της πόλης και των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Σε κλίμα συναίνεσης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση όλων να εφαρμόσουν άμεσα τους προβλεπόμενους κανόνες, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας στην πόλη και στις τουριστικές περιοχές.

Συμφωνήθηκε η είσοδος στο ιστορικό κέντρο να γίνεται από την οδό Βασιλέως Παύλου, με προσωρινή στάθμευση στην Πλατεία Καζούλη.

Άμεσα θα σημανθούν εκ νέου και οι χώροι στάθμευσης, για μεταφορά εμπορευμάτων, στις οδούς Κανάρη και Αβέρωφ.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by