Χαριτίνη Πανοπούλου – “Αν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς”| Νέο τραγούδι

Χαριτίνη Πανοπούλου – “Αν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς”| Νέο τραγούδι

Η Χαριτίνη Πανοπούλου τραγουδάει «Αν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς» στο νέο single που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

 

Η Χαριτίνη Πανοπούλου μετά την κυκλοφορία του album “Mystic emotions” τον Ιούλιο του 2022 από την Heaven Music, συνεχίζει δισκογραφικά με το νέο της τραγούδι «Αν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς».

Πρόκειται για ένα τραγούδι με σύνθημα την αγάπη, όπως λέει κι ο τίτλος του, σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση της ίδιας της καλλιτέχνιδας.

Με μια πλούσια ορχήστρα σε ρυθμό habanera, και με ρετρό ρομαντική διάθεση, η τραγουδοποιός δηλώνει:

 

«Είν’ η ζωή ωραία,

Όταν χαμογελάς,

Μη μου στεναχωριέσαι,

Αν ξέρεις ν’ αγαπάς,

Μη μου στεναχωριέσαι,

Αν ξέρεις ν’ αγαπάς.»

 

Με όπλα το χαμόγελο και την αγάπη λοιπόν, μετά τις δικές της δημιουργίες «Φανταστικά», «Κι Αν’», «Ψέμα Κι Όνειρο»«Πάντοτε Εδώ», επιστρέφει με την συνέχεια των τραγουδιών της, που αποτελούν μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά ως τραγουδοποιού που θα εκδοθεί σύντομα.

Το νέο τραγούδι «Αν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr