Χαράλαμπος Ναβροζίδης: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη.

Χαράλαμπος Ναβροζίδης: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη.

Όχι μόνο για την προσωπική εμπιστοσύνη που αδιαμφισβήτητα με συγκινεί, για την εμπιστοσύνη στον νέο άνθρωπο και για την εμπιστοσύνη στην Περιφερειακή ομάδα της Κω και της Νισύρου.
Ο ορισμός μου σήμερα ως Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου μου δίνει ενέργεια, με γεμίζει ικανοποίηση και αποτελεί για εμένα μια μεγάλη πρόκληση. 
Με δύναμη την εμπιστοσύνη της κοινωνίας μας και τις γνώσεις μου στον συγκεκριμένο τομέα, διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι η προσπάθεια μου θα είναι διαρκής και δημιουργική, για το Νότιο Αιγαίο για τα νησιά μας, για τους συμπολίτες μας που καθημερινά δίνουν τον αγώνα της βιοπάλης σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ρυθμούς ταχύτατους εμείς οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι και να βρούμε τρόπο να δώσουμε στα χέρια των συμπολιτών μας τα νέα «όπλα» της ψηφιακής εποχής που θα τους διευκολύνουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Πιστός στις Αρχές μου θα σας θυμίζω πάντα, πως αναλαμβάνω μια θέση για εσάς, με εσάς πάντα κοντά μου , στο μυαλό μου και στην καρδιά μου.
Ναβροζίδης Χαράλαμπος 
Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων «Όσοι μιλούν για το δημόσιο πανεπιστήμιο, συμπεριφέρονται σα να μην κυβέρνησαν ποτέ, σα

©2020 radioproto.gr