Φ. Παπανικολάου για βανδαλισμούς στο ΕΠΑΛ Κω: Αναγκαίες οι κάμερες ασφαλείας στα σχολεία

Φ. Παπανικολάου για βανδαλισμούς στο ΕΠΑΛ Κω: Αναγκαίες οι κάμερες ασφαλείας στα σχολεία

Πηγή: www.vimatisko.gr

Για τους βανδαλισμούς στο σχολικό συγκρότημα του Επαγγελματικού Λυκείου Κω που διαπιστώθηκαν το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Φίλιππος Παπανικολάου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας γίνεται στόχος βανδάλων. Αυτή τη φορά οι φθορές περιορίστηκαν στο βάψιμο ορισμένων τοίχων με σπρεϊ και την αναγραφή απρεπών συνθημάτων οπαδικού και σεξιστικού χαρακτήρα, καθώς και στην τοποθέτηση κόλλας σε κλειδαριές του σχολικού συγκροτήματος, μερικά απ’ όσα ανέφερε ο κ. Παπανικολάου.

Ιδιαίτερη η αναφορά του διευθυντή του ΕΠΑΛ και στην αναγκαιότητα τοποθέτησης καμερών ασφαλείας στους δημόσιους χώρους και στα σχολικά συγκροτήματα. “Δεν είναι δυνατόν οι αρχές να ερευνούν υλικό που έχει ληφθεί από παρανόμως τοποθετημένες κάμερες σε παρακείμενες οικίες. Πρέπει κάποια στιγμή το ζήτημα της τοποθέτησης καμερών ασφαλείας να πάψει να είναι taboo για την ελληνική κοινωνία” δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr