Φωτιά στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Share This Post

Φωτιά στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

*Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

Σήμερα το απόγευμα στις 16:38 η πυροσβεστική υπηρεσία της Κω δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών με τα οποία την ενημέρωσαν για φωτιά που είχε αρχίσει να καίει ανεξέλεγκτα.

Αθλητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ άμεσα ενημέρωσαν για την επικινδυνοτητα της εξέλιξης της.

Η φωτιά άρχιζε να κατακαιει τα όμορα  δέντρα του ρεμματος δίπλα στο στάδιο.

Η άμεση  παρέμβαση της πυροσβεστικης ήταν λίαν αποτελεσματικη και κυριολεκτικά  απεσοβησε περαιτέρω μεγαλύτερη επέκταση της φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή .

Το προσωπικό της πυροσβεστικης ενήργησε άψογα και καταλυτικά όπως πάντα . Παρόντες στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς ήταν από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κώστας Ζαχαρος .

Εν κατακλείδι,  οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κι αυτές τις ημέρες όπου οι ανεμολογικες συνθήκες είναι αντίξοες και όπως επισημαίνει η πυροσβεστική είναι πολύ εύκολο μια φωτιά να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by