Φωτιά στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Share This Post

Φωτιά στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

*Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

Σήμερα το απόγευμα στις 16:38 η πυροσβεστική υπηρεσία της Κω δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών με τα οποία την ενημέρωσαν για φωτιά που είχε αρχίσει να καίει ανεξέλεγκτα.

Αθλητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ άμεσα ενημέρωσαν για την επικινδυνοτητα της εξέλιξης της.

Η φωτιά άρχιζε να κατακαιει τα όμορα  δέντρα του ρεμματος δίπλα στο στάδιο.

Η άμεση  παρέμβαση της πυροσβεστικης ήταν λίαν αποτελεσματικη και κυριολεκτικά  απεσοβησε περαιτέρω μεγαλύτερη επέκταση της φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή .

Το προσωπικό της πυροσβεστικης ενήργησε άψογα και καταλυτικά όπως πάντα . Παρόντες στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς ήταν από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κώστας Ζαχαρος .

Εν κατακλείδι,  οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κι αυτές τις ημέρες όπου οι ανεμολογικες συνθήκες είναι αντίξοες και όπως επισημαίνει η πυροσβεστική είναι πολύ εύκολο μια φωτιά να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by