ΦΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που είναι η ψυχή μας.”

ΦΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που είναι η ψυχή μας.”

Χρόνια επαγγελματίας στον χώρο των συγκοινωνιών, μέλος της οικογένειας

των επαγγελματιών των ταξί, με συνέπεια και έμφυτη ευγένεια προς όλους, με πολύ όρεξη για δουλειά για το νησί μας, αφού γνωρίζει τα προβλήματα που ζει καθημερινά ως επαγγελματίας και απλός πολίτης.

 

«Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο διάστημα, πήρα την απόφαση να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα κοινά της Κω.

Σκοπός μου είναι να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό της πόλης και των χωριών, με όλα τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται, (νέα πάρκινγκ, διανοίξεις οδών κλπ) έργα τα οποία χρειάζονται στην καθημερινότητα των πολιτών του νησιού και των επισκεπτών.

 

Σε γενικές γραμμές η απραξία της δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα για το κυκλοφοριακό, είναι απολύτως αδικαιολόγητη περιμένοντας την τελευταία σεζόν να κάνει για προεκλογικούς λόγους κάποιο έργο, το οποίο έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού.

Όπως δε γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, την είχα στηρίξει πολύ.

 

Σήμερα όμως, συνεχίζουμε με Γιώργο Κυρίτση ο οποίος γνωρίζει καλύτερα και μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για μια καλύτερη Κω που μας αξίζει.»

 

ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΗ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr