Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Κύκλο της Αντιμάχειας

Share This Post

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Κύκλο της Αντιμάχειας

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με γιορτινή διάθεση  πραγματοποιήθηκε  εχθές  για πρώτη φορά στον Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κύκλο του Αεροδρομίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Φυτώριο ΑΕ – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & Περιφερειακού Συμβούλου Κ.Σωτήρη Μαραγκού και του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας κ.Νίκου Φραζή.  

Φιλαρμονική, παραδοσιακά χορευτικά, ομιλίες , βεγγαλικά και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Ο Σωτήρης Μαραγκός μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου ο οποίος θα ήθελε πολύ να παρευρεθεί και ο ίδιος αλλά λόγω του ότι επέστρεψε απόψε από Ν. Υόρκη στη Ρόδο ήταν αδύνατο. Δεσμεύθηκε  όμως ότι αυτό που θα υποσχεθεί του χρόνου θα γίνει πράξη. Ο χώρος θα είναι εντελώς διαφορετικός, λαμπερός και καλλωπισμένος ώστε τόσο οι επισκέπτες όσο και κάτοικοι του νησιού να χαίρονται με την εικόνα της περιοχής και να παίρνουν το μήνυμα μια καθαρής και όμορφης πόλης .Τόνισε  επίσης ότι στόχος του είναι η ενίσχυση της συνεργασίας  μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου . Ευχήθηκε τέλος, με νόημα,  ειρήνη και ηρεμία στην περιοχή μας αλλά και … στους απέναντι.

  Παρών  και ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς ο οποίος αφού συνεχάρη τον κ.Σωτήρη  Μαραγκό για την όλη πρωτοβουλία  τόνισε  ότι «ήρθε η ώρα να δώσουμε το πραγματικό νόημα στο πρώτο σημείο που βλέπει ο επισκέπτης» ανακοινώνοντας την δημοπράτηση καλλιτεχνικού διαγωνισμού για τον κύκλο αυτό σε συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας.  

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by