Φοίβος Κω: Τιμά τη μνήμη του Δημήτρη Παπούλη με σειρά ενεργειών – Αποσύρεται η φανέλα #13

Share This Post

 

Φοίβος Κω: Τιμά τη μνήμη του Δημήτρη Παπούλη με σειρά ενεργειών – Αποσύρεται η φανέλα #13

Με την συμπλήρωση 9 ημερών, από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Δημήτρη Παππούλη, το ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, θέλοντας να κρατήσει για πάντα ζωντανή την μνήμη του αγαπημένου μας Δημήτρη, αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Απόσυρση για πάντα της φανέλας με το νούμερο 13.
  • Διοργάνωση ετήσιου τουρνουά καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου προς τιμή του Δημήτρη Παππούλη.
  • Αποστολή σχετικού αιτήματος στον Δήμο Κω, για την δημιουργία γκράφιτι με την φιγούρα του Δημήτρη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.
  • Θέσπιση 5 ετήσιων αθλητικών υποτροφιών για παιδιά των ακαδημιών με το όνομα Δημήτρης Παππούλης.
  • Δημιουργία ειδικού λογότυπου στην εμφάνιση της ανδρικής ομάδας.

Τέλος ο σύλλογος μας, θα εντείνει τις προσπάθειες κατασκευής ενός ανοιχτού γηπέδου που θα έχει ως απώτερο σκοπό να πάρει την ονομασία «Δημήτρης Παππούλης».

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε, τις ευχαριστίες μας σε όλους στους συλλόγους, παράγοντες, αθλητές, προπονητές και απλούς πολίτες που μας συλλυπήθηκαν με κάθε τρόπο, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, γιατί όπως πολύ σωστά κάποιοι ανέφεραν, ο ΦΟΙΒΟΣ ήταν η δεύτερη οικογένεια για τον Δημήτρη Παπούλη.

Αιωνία η μνήμη του.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by