Φιλοξενία Ολλανδής blogger στην Κω

Φιλοξενία Ολλανδής blogger στην Κω

Το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Ε.Ο.Τ. Ολλανδίας, οργάνωσε τον Ιούλιο πρόγραμμα φιλοξενίας για την Ολλανδή blogger κ. Anja Wartelsteiner.
 Πρόκειται για την συντάκτρια του ταξιδιωτικού blog www.tipsvoorjou.com στο οποίο και δημοσίευσε άρθρα για το νησί μας στον ακόλουθο σύνδεσμο (link): https://tipsvoorjou.com/catego…/uitjes-vakantie/griekenland/.

 Στα άρθρα γίνεται εκτενής αναφορά στις παραλίες, τα εστιατόρια, τις δραστηριότητες και τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας. Απομένουν ακόμα τρεις ακόμα δημοσιεύσεις για την Κω που θα γίνουν στο συγκεκριμένο blog.

Το γραφείο συνεχώς στηρίζει τους νέους τρόπους προβολής του νησιού μας που στηρίζονται στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην επίδραση που έχουν συγκεκριμένοι επαγγελματίες στο χώρο αυτό (bloggers, influencers κλπ.)

Για το Γραφείο Τουριστικής Προβολής

Ο Πρόεδρος
 Μανιάς Βασίλης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr