Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩΣ: Δωρεά ποδήλατων για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩΣ: Δωρεά ποδήλατων για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας, για τη δωρεάν παραχώρηση ποδηλάτων σ’ αυτούς που το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη, μια προσπάθεια η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους μικρούς μας φίλους, και ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες που προκύπτουν, ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ και ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για άλλη μια φορά διαθέτουν δωρεάν παραχώρηση δέκα πέντε (15) ποδηλάτων, τα οποία είναι προσφορά φίλων της ποδηλασίας για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο.
Τα ποδήλατα θα διατεθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 18,00 έξω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλίνου.
Θυμίζουμε τη συνέχιση των δωρεάν μαθημάτων ποδηλασίας και για τον μήνα Μάιο σε παιδιά και ενήλικους που επιθυμούν να μάθουν ποδήλατο. Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής από τις 10:00 έως 11:00.
Πληροφορίες 6977000901

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Messenger creation 2E252D02 0B8C 4B8E 8E58 54C66727F7F5
Αθλητικά Νέα

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Κω: Συγχαρητήρια επιστολή κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Κω: Συγχαρητήρια επιστολή κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη Συγχαρητήρια Επιστολή  Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην

©2020 radioproto.gr