ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩΣ: Δωρεά ποδήλατων για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩΣ: Δωρεά ποδήλατων για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας, για τη δωρεάν παραχώρηση ποδηλάτων σ’ αυτούς που το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη, μια προσπάθεια η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους μικρούς μας φίλους, και ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες που προκύπτουν, ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ και ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για άλλη μια φορά διαθέτουν δωρεάν παραχώρηση δέκα πέντε (15) ποδηλάτων, τα οποία είναι προσφορά φίλων της ποδηλασίας για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών και που ασφαλώς δεν διαθέτουν ποδήλατο.
Τα ποδήλατα θα διατεθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 18,00 έξω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλίνου.
Θυμίζουμε τη συνέχιση των δωρεάν μαθημάτων ποδηλασίας και για τον μήνα Μάιο σε παιδιά και ενήλικους που επιθυμούν να μάθουν ποδήλατο. Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής από τις 10:00 έως 11:00.
Πληροφορίες 6977000901

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr