Φιλαρμονική Δημοτική Ενότητα Κω: Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές 

Share This Post

 

Φιλαρμονική Δημοτική Ενότητα Κω: Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές 

Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.ΚΩ με τον αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού συνεχίζοντας την προσπάθειά να φέρει τους νέους του νησιού μας κοντά στη μουσική σας ενημερώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις σχολές της για την καλλιτεχνική περίοδο 2022 – 2023 από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου , από στο κτίριο της Φιλαρμονικής (Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο).

Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω είναι ένας επιτυχημένος, ευχάριστος και δημιουργικός χώρος απασχόλησης των παιδιών. Σκοπός της είναι να ενισχύσει τα τμήματα της Φιλαρμονικής και των Μουσικών Συνόλων της με νέους μαθητές και να συνεισφέρει στη Θεωρητική και Πρακτική κατάρτιση των νέων στη Μουσική.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 9 έως 11 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22420-25491 και 6945902215 ή στο email: thanasispouliou@yahoo.gr.

 

 

 

Ο Αρχιμουσικός

 

Θανάσης Πουλιού

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by