Φασαρίες μεταξύ μεταναστών στο Πυλί – Πολίτες καταγγέλλουν ότι έβγαλαν μαχαίρια

Φασαρίες μεταξύ μεταναστών στο Πυλί – Πολίτες καταγγέλλουν ότι έβγαλαν μαχαίρια

Σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο στο Πυλί επικράτησε πανικός όταν μετανάστες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και έβγαλαν μαχαίρια σε κοινή θέα.
Σύμφωνα με αναγνώστες του “ΒτΚ” οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες, οι τσακωμοί έγιναν μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων.
Μάλιστα εξέφρασαν την αγανάκτηση τους όχι μόνο για την χαώδης κατάσταση που επικρατεί λόγω των χιλιάδων μεταναστών που διαμένουν στο Πυλί, αλλά και για το γεγονός ότι περνούσαν παιδιά εκείνη την ώρα που πήγαιναν σε δραστηριότητες και φροντιστήρια.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία επώνυμα από κατοίκους, όμως η παρέα μεταναστών με τα μαχαίρια απομακρύνθηκε από το σημείο και έφυγε με κατεύθυνση προς τα Αμανιού πριν φτάσει το περιπολικό.
Όπως σημειώνουν οι αναγνώστες οι περίοικοι έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους. Ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα ουσίας καθώς υπάρχει ένα μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας σε όλο το Πυλί. Θέλουν αστυνόμευση της περιοχής καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκουν στις αυλές μετανάστες και άλλες τόσες που σημειώνονται επεισόδια.
Είναι χαρακτηριστικό όπως μας τόνισαν ότι πολλές φορές χτυπούν κουδούνια σπιτιών οι μετανάστες ζητώντας διαφορά πράγματα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr