Υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Κώστας Βαβίθης

Υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Κώστας Βαβίθης

Τον Κώστα Βαβίθη, αγαπητό συμπολίτη από την Κέφαλο, έναν άνθρωπο με γνώση, άποψη και πολύ μεράκι για τον τόπο μας, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». 

Ο Κώστας Βαβίθης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές. Τον εμπιστεύομαι γιατί έχω δει στην πράξη ότι ακούει τους δημότες και είναι αποτελεσματικός. 

Αυτά τα χρόνια έχει γίνει σημαντικό έργο στο νησί μας. Στην Κέφαλο γλιτώσαμε από τις διακοπές νερού, κάτι που περιμέναμε από χρόνια. Κατασκευάζεται ο Βιολογικός Καθαρισμός και τα δίκτυα αποχέτευσης. Παίρνουν σειρά δρόμοι και ασφαλτοστρώσεις. Όμως παρά τα όσα έχουν γίνει έχουμε ελλείψεις και κενά. Θα αγωνιστούμε να τα φτιάξουμε τη νέα περίοδο. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμμέτοχος. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».  

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr