Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Κωνσταντίνος Σταυλάς από την Κάλυμνο

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Κωνσταντίνος Σταυλάς από την Κάλυμνο

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Σταυλά, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

 

Ο κ. Σταυλάς, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με ευρύτερη ενασχόληση με τα κοινά, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

 

«Στην μέχρι σήμερα κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή υπηρετώ τον τόπο μου, αγωνίζομαι για την κατανόηση και την πραγματοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των νησιωτών και συμμετέχω εθελοντικά και πρόθυμα στη δημιουργία και εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών που στόχο έχουν να δημιουργήσουν μια θετική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων των νησιών μας. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό στους νησιώτες της επαρχίας Καλύμνου. Η κατανόηση της νησιωτικότητας είναι μια βιωματική διαδικασία, την οποία γνωρίζουν μόνο όσοι και όσες θεωρούν πως η θάλασσα μας ενώνει και δεν μας χωρίζει.

Σήμερα, με περισσότερη εμπειρία, διακατέχομαι από μεγαλύτερη ανάγκη να συνεχίσω να υπηρετώ τους κατοίκους των νησιών μας, εκτιμώντας ότι στις Τοπικές και Περιφερειακές δομές Αυτοδιοίκησης τα προβλήματα είναι διαχρονικά, κοινά και απαιτούν συνεργασία και συλλογική δέσμευση έξω από κομματικές ταμπέλες και διαχωριστικές γραμμές.

Παραμένω στην τοπική αυτοδιοίκηση και συνεχίζω «μπροστά» με το ψηφοδέλτιο νίκης του Γιώργου Χατζημάρκου.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr