Υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση ο Αντώνης Καραγιάννης

Υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση ο Αντώνης Καραγιάννης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ:“ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.”

 

Νέος, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα από μικρό παιδί, ταυτόχρονα μουσι-κός δημιουργός, ήδη οι πρώτες του δουλειές κυκλοφόρησαν με επιτυχία, αλλά και αγάπη στο νησί και τους συνανθρώπους μας, με αγωνία για τη νέα γενιά και το που πάει ο τόπος, αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την Κω που μας αξίζει.

«Έχοντας μεγαλώσει και αγαπήσει αυτό το νησί όσο κανέναν άλλο τόπο, έ-φτασε ο καιρός να συμβάλω ενεργά δίνοντας τη βοήθεια μου με όποιο τρόπο χρειαστεί στην εξέλιξη του νησιού και στο καλό του συνανθρώπου μας δίπλα σε κάθε πολίτη του νησιού μας, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Η Κως έχει τεράστιες προοπτικές εξέλιξης και υποχρέωση όλων μας είναι να συνδράμουμε ο καθένας με το τρόπο του σε αυτό για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα θα έχω τη τιμή να συμμετέχω ενεργά με τον κύριο Γιώργο Κυρίτση έναν εξαιρετικό άν-θρωπο που με αγάπη και αφοσίωση στέκεται επάξια δίπλα στο νησί και το συνάνθρωπο του υποστηρίζοντας τη νεολαία και τις πεποιθήσεις της.»

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr