Υποψήφιοι με τον Θ. Νικηταρά ο Αρ. Μαραγκός και η Αθ. Μυτιληνιού

Υποψήφιοι με τον Θ. Νικηταρά ο Αρ. Μαραγκός και η Αθ. Μυτιληνιού

Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αριστείδης Μαραγκός

Τον Αριστείδη Μαραγκό, έναν νέο επιχειρηματία, αγαπητό συμπολίτη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Μιλώντας για τον Αριστείδη, ανέφερε χαρακτηριστικά «…ο Αριστείδης Μαραγκός, με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Για εμένα, είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, στην αυτοδιοικητική πορεία μου.

Με τον αείμνηστο Σωτήρη Μαραγκό, μοιραστήκαμε αγωνίες, προβληματισμούς, όνειρα, για μια Κω που αξίζει να παραδώσουμε καλύτερη στις επόμενες γενιές. Ο Αριστείδης τιμά και με το παραπάνω αυτή τη σχέση, που σφυρηλατήσαμε με τον πατέρα του, όντας άξιος ο ίδιος να συνεχίσει τον αγώνα για μια καλύτερη Κω.

Ο Αριστείδης Μαραγκός, από την πλευρά του τόνισε «…μεγάλωσα σε μια οικογένεια που πάντοτε ενδιαφέρονταν για τα κοινά του τόπου μας και το καλό των συμπατριωτών μας. Στην ίδια πορεία συνεχίζω και εγώ. Για να στηρίξω με τις δυνάμεις μου την προσπάθεια του αγαπητού και αποτελεσματικού Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και των συνυποψηφίων μου στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Το έργο της δημοτικής αρχής είναι σημαντικό, πολλά προβλήματα έχουν βρει τη λύση τους και πολλά περισσότερα ζητήματα έχουν δρομολογηθεί. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου για το καλό του νησιού μας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε».

Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αθηνά Μυτιληνιού

Την Αθηνά Μυτιληνιού, μια νέα συνδημότισσα μας, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία ενδιαφέρεται για τα ζητήματα που αφορούν το νησί μας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Η Αθηνά Μυτιληνιού, μιλώντας για την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές σημείωσε «…αποδέχθηκα την πρόταση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» διότι μόνο κοινή μπορεί να είναι η προσπάθεια να βελτιώσουμε τον τόπο μας και τις συνθήκες ζωής στο νησί μας.

Χάρηκα πραγματικά με την πρόταση του Δημάρχου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο γιατί βλέπω ότι ανοίγει δρόμο στους νέους ανθρώπους, είναι εργασιομανής και επιζητά το διάλογο και την άποψη κάθε δημότη.

Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με τους νέους ανθρώπους, το μέλλον τους και τη διαβίωση τους. Τα δικά τους όνειρα θα ήθελα πρώτα από όλα να εκφράσω. Γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr