Υποψήφιοι με τον Θ. Νικηταρά οι Π. Πετρής, Απ. Κορδατσάκης και Δ. Γιαννούλη

Υποψήφιοι με τον Θ. Νικηταρά οι Π. Πετρής, Απ. Κορδατσάκης και Δ. Γιαννούλη

Τον Πέτρο Πετρή, άμισθο τεχνικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της “Μαρίνας” αυτή την περίοδο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημαίνοντας ότι έβαλε το δικό του  “λιθαράκι” σε μια σειρά από παρεμβάσεις σε όλο το νησί αλλά και σε δράσεις της μαρίνας.

Ο Πέτρος Πετρής δήλωσε την στήριξη του στον Θεοδόση Νικηταρά και με  την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», τονίζοντας, «…ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια, με την προτροπή πολλών συμπατριωτών μας, για να αλλάξει πορεία ο δήμος, να επανέλθει η ηρεμία και ο αλληλοσεβασμός στην κοινωνία μας αλλά και να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του νησιού μας για το κοινό καλό.

Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες των συνδημοτών μας, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε πολλά αυτά τα χρόνια. 

Ο Θεοδόσης, με την ενωτική στάση του, τον σεβασμό προς όλους και την εργατικότητα του, μας έδειξε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με συσπείρωση δυνάμεων σε κοινούς στόχους. Έτσι πιστεύω ότι, όλοι μαζί θα πετύχουμε και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας».  

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Απόστολος Κορδατσάκης

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Απόστολο Κορδατσάκη, ένα νέο παιδί, με όνειρα και θετική διάθεση για όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για την Κω, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Απόστολος Κορδατσάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», γιατί ο Θεοδόσης Νικηταράς ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας. Έδειξε εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους και αυτό πρέπει να έχει συνέχεια. Οι νέοι της Κω έχουμε δυνατότητες και διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο μας και να βελτιώσουμε έτσι τη ζωής μας. Σε αυτή την προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερο μέλλον και θα το πετύχουμε».

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Διονυσία Γιαννούλη

Την Διονυσία Γιαννούλη, μια νέα συνδημότισσα μας, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Μιλώντας για τη Διονυσία Γιαννούλη, ανέφερε χαρακτηριστικά «…είχα την ευκαιρία να ζήσω την Διονυσία ως μία από τους εκπροσώπους της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του μπάσκετ στο νησί μας, σε συναντήσεις που κάναμε για το σχεδιασμό των κλειστών εγκαταστάσεων. Μάχιμη, τεκμηριωμένη και διεκδικητική. Ταυτόχρονα, εκφράζει τις θέσεις της για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά, για την Κω που θέλουμε».

Η Διονυσία Γιαννούλη, από την πλευρά της τόνισε ότι «…στόχος όλων μας και ειδικά των νέων ανθρώπων είναι η αναβάθμιση του νησιού μας σε όλα τα επίπεδα. Η δημιουργία ενός τόπου που αξίζει να ζεις, που διασφαλίζει ποιότητα ζωής για όλους, μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες.

Παρακολουθώ την προσπάθεια του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και συνολικά του νησιού μας. Διαπίστωσα πώς ακούει την άλλη άποψη και πως συνεργάζεται με όλους. Για αυτό δέχτηκα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr