Υποψήφιοι με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Κούρου και ο Αντώνης Γιμελάς

Υποψήφιοι με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Κούρου και ο Αντώνης Γιμελάς

Την στήριξη τους στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα τους στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσαν η Μαρία Κούρου και ο Αντώνης Γιμελάς, επισημαίνοντας ως αρχές για την στήριξη τους την ανθρώπινη διάσταση και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση διοίκησης. 

Η Μαρία Κούρου δήλωσε, «…στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί είναι ο πιο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια, με τις δυσκολίες που περάσαμε, την πανδημία και τις συνέπειες που είχε στον τουρισμό, ο Θεοδόσης Νικηταράς έβαλε μεγάλους στόχους για το νησί μας και έδειξε στην πράξη πόσο σημαντικό είναι να κρατάς ενωμένη την κοινωνία. Αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί και για αυτό θα δώσουμε την μάχη των εκλογών όλοι μαζί». 

Ο Αντώνης Γιμελάς, τόνισε χαρακτηριστικά «…όλοι νιώθουμε ότι ζούμε σε δύσκολη εποχή, για αυτό και προβληματιζόμαστε για το μέλλον του νησιού μας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να έχουμε ενότητα και σταθερή πορεία. Όλα αυτά τα διασφαλίζει ο Θεοδόσης Νικηταράς. Απέδειξε ως Δήμαρχος την αποτελεσματικότητα του αλλά και τη διαχείριση των θεμάτων του δήμου με σεβασμό σε κάθε δημότη. Μαζί του και μαζί με όλους τους συνυποψήφιους της «Ισχυρή Κως» θα δώσουμε τη μάχη και για τη νέα πενταετία». 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr