Υποψήφιες με τον Γιώργο Κυρίτση η Μεγαλοσύνη Διακαντώνη και η Αγγελική Καλαματιανου

Υποψήφιες με τον Γιώργο Κυρίτση η Μεγαλοσύνη Διακαντώνη και η Αγγελική Καλαματιανου

ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για τον άνθρωπο την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά.”

Ηευαισθησία της για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη που θα σέβεται την ιστορία του νησιού μας, σε εντυπωσιάζει.  Νέα γυναίκα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, αποφάσισε να είναι δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Ζούμε σε ένα υπέροχο και ιστορικό τόπο. Οφείλουμε να τον προστατέψουμε και να τον αναδείξουμε όπως αξίζει στην ιστορία μας.

Δέχτηκα την πρόταση του  Γιώργου Κυρίτση γιατί είναι και ο ίδιος ευαίσθητος για τον άνθρωπο την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά.» 

ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για τους νέους και το μέλλον της Κω.”

Νέα γυναίκα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, με άποψη για τα προβλήματα της γενιάς της και του νησιού συμμετέχει στις εκλογές με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Η αγωνία των νέων για το μέλλον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κοινωνία μας.

Νέα παιδιά φεύγουν εκτός Κω και αναζητούν αλλού ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες τους.

Για όλα αυτά τα παιδιά, αλλά και τις μεγαλύτερες γενιές θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτώβρη με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί έχει τις ίδιες αγωνίες με εμάς τους νέους και το πρόγραμμα του είναι η ελπίδα για το μέλλον των νέων και της Κω.» 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr