Υποψήφια σε διεθνή βραβεία γυναικών η Ματίνα Χριστοδουλίδη Βουκελάτου – Πως μπορείτε να ψηφίσετε

Υποψήφια σε διεθνή βραβεία γυναικών η Ματίνα Χριστοδουλίδη Βουκελάτου – Πως μπορείτε να ψηφίσετε

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία Globant Awards, τιμούν τις γυναίκες που καθοδηγούν άλλες γυναίκες, εμπνέουν και ενσαρκώνουν νέες ιδέες στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας και της τεχνολογίας, παλεύοντας για τα δικαιώματα ισότητας των φύλων και καταρρίπτοντας στερεότυπα των προηγούμενων ετών.

Όπως σημειώνει η ίδια η υποψήφια η Ματίνα Βουκελάτου -Χριστοδουλίδη: « Προσωπικά, είχα την τιμή και την χαρά να επιλέγω ως υποψήφιο πρόσωπο στην κατηγορία Inspiring Leader που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε αυτό το διαγωνισμό και ειδικότερα το νησί μας, την Κω, στο οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι με την οικογένειά μου, προσφέροντας ιδέες καινοτομίας στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θεωρώ ότι το πάθος για έργο σε συνάρτηση με την καινοτομία και την τεχνολογική πινελιά δίνει ένα ανυπέρβλητο αποτέλεσμα.

 

Λίγα λόγια για την Ματίνα

Η Ματίνα Βουκελάτου -Χριστοδουλίδη έχει σπουδάσει Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε 2 μεταπτυχιακά, στη Ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε σε συνεργασία με την Google, το μεταπτυχιακό της στον τομέα Project Management. Μιλά ξένες γλώσσες και έχει ζήσει στην Αμερική για κάποιο χρονικό διάστημα. 

« Έχω βραβευτεί στις δυναμικότερες γυναίκες της Ελλάδος το 2021 κάτι που μου δίνει δύναμη να μη σταματώ να προσφέρω και να κυνηγώ τα όνειρα μου! Είμαι μητέρα και συνδυάζω τη μητρότητα με τη δουλειά μου θεωρώντας ότι είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί εξισορροπεί τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Εδώ και 10 χρόνια εργάζομαι ως Executive Director Manager στο ξενοδοχείο Gaia Garden του ομίλου Gaia Hotels στην περιοχή της Λάμπης , το οποίο κάθε χρόνο βραβεύεται και διακρίνεται για την ιδιαιτερότητα του και τη φιλοξενία.

Σας παραθέτω το link που μπορείτε να με ψηφίσετε συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξη. Εύχομαι αυτή την επιτυχία να την γιορτάσουμε όλοι μαζί»!

https://womenawards.globant.com/2023/InspiringLeader/MatinaVoukelatou

Με εκτίμηση

Ματίνα Βουκελάτου -Χριστοδουλίδη

Τέλος να πούμε ότι η Ματίνα εκτός από μία επαγγελματίας, μητέρα , σύζυγος και αθλήτρια, πλέον ασχολείται ενεργά με το νησί αφού είναι υποψήφια με την Ισχυρή Κω και την παράταξη του κ. Θεοδόση Νικηταρά.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε!

Σάντυ Λαδικο

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr