Υποψήφια με την Δύναμη Αλλαγής η Μαριέττα Βαβλά – Μουζουράκη

Υποψήφια με την Δύναμη Αλλαγής η Μαριέττα Βαβλά – Μουζουράκη

Οι κομματικές μηχανές έχουν ανάψει για τα καλά με τις δύο παρατάξεις να κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς ετοιμότητας ανακοινώνοντας υποψήφιους. Βέβαια είναι αρκετοί ακόμη που θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Αυγούστου όπου εκπνέει και η προθεσμία. 

Σύμφωνα με  επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, η κα. Μαριέττα Βαβλά Μουζουράκη θα είναι υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής. Η κα. Βαβλά Μουζουράκη είναι επί σειρά ετών στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και πολλών συλλόγων της Κω. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θεωρείται βέβαιο ότι ο σύζυγός της κ. Θεόφιλος Μουζουράκης θα βάλει μία άνω τελεία σε ότι αφορά την τοπική πολιτική σκηνή καθώς δεν προκύπτει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θέλουν στελέχη να μεταπηδούν από την περιφέρεια στον Δήμο Κω και άλλες πληροφορίες που θέλουν κομματικά στελέχη σε θέσεις κλειδιά να έχουν πει το ναι τόσο στον κ. Χατζημάρκο όσο και στον κ. Παπανικόλα. Σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. 

Σάντυ Λαδικού 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr