ΛΕΡΟΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΟΣΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑΣ

ΛΕΡΟΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΟΣΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑΣ

Με χαρά και βαθιά συγκίνηση ενημερωθήκαμε απο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο τη χαρμόσυνη είδηση της Αγιοκατάταξης της Όσιας Μοναχής Γαβριηλίας Παπαγιάννη εις το Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Η απόφαση ελήφθη απο την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου μετά από πρόταση του Παναγιοτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαιου.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του Λεριακού λαού προς το πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχου όπως και στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την ιστορική αυτή απόφαση.

Να ενημερώσουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας κατήρτισε πρόγραμμα για την υποδοχή της Τίμιας Κάρας και της Ιεράς εικόνας της Όσιας Μοναχής Γαβριηλίας.

 

 

 

05/10/2023

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος της Οσίας Γαβριηλίας, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο , τον Ιερό κλήρο, το Δημάρχο κ. Μιχάλη Κόλια και των Αρχών του τόπου μας, προ του Δημαρχείου μας και μεταφορά στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Πλατάνου, όπου καθαγιάστηκε η Εικόνα της Οσίας με Άγιο Μύρος και Ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος εντός του Ναου.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών; Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις, αναφορικώς με την έλλειψη πτητικών μέσων αεροδιακομιδών και το συντονισμό τους στη

©2020 radioproto.gr