Υπογράφτηκε σήμερα 7/8/2019 η σύμβαση για την προμήθεια δύο νέων κλωβών συμπίεσης απορριμμάτων 10κ.μ έκαστος

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης υπέγραψε σήμερα την προμήθεια δύο νέων κλωβών συμπίεσης απορριμμάτων, κόστους 53.586 ευρώ, που θα παραδοθούν στην υπηρεσία καθαριότητας το επόμενο τρίμηνο.

Εξοπλίζεται έτσι η υπηρεσία με δύο σύγχρονα μέσα συγκέντρωσης των απορριμμάτων που θα αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς κάδους διευκολύνοντας το έργο της, αλλά και θα καταργήσουν την πολλές φορές άσχημη εικόνα με την υπερχείλιση τους.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αναφέρει:

“Ο δήμος μας και η υπηρεσία καθαριότητας, παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω έλλειψης προσωπικού και τις απαράδεκτες καθυστερήσεις από την Κεντρική Διοίκηση στην πρόσληψη κάθε χρόνο του έκτακτου προσωπικού, κατάφερε να παρέχει υψηλό επίπεδο καθαριότητας στους πολίτες.

Με την αγορά των δύο νέων κλωβών, όπως και των συμβατικών κάδων που αγοράστηκαν και διανέμονται το τελευταίο διάστημα λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα στη συγκέντρωση των απορριμμάτων.

Θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ το σύνολο της υπηρεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλει νυχθημερόν και να τονίσω ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.”

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by