ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΑ ΑΛΙΝΤΑ ΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ

Share This Post

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΑ ΑΛΙΝΤΑ ΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ

Υπεγράφη από το Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια η 1η Τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λέρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση του έργου : « Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Αλιντα νήσου Λέρου» με συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 2.250.000€.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Χατζημάρκο για την περαιτέρω χρηματοδότηση του έργου κατά 750.000€ από ιδίους πόρους της Περιφέρειας ,εν συγκρίσει του αρχικού προϋπολογισμού του έργου που ανερχόταν σε 1.500.000€ και για την άμεση δημοπράτηση του.

Με την κατασκευή του έργου αυτού θα δοθεί περαιτέρω ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα ελλιμενίζονται δεκάδες τουριστικά σκάφη, στα οποία θα παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παράλληλα θα ελλιμενίζονται σε ένα σύγχρονο και ασφαλή λιμένα.

Τέλος, η λειτουργία του τουριστικού αγκυροβολίου θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by