Η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη υπέγραψε χθες τη σύμβαση για την αγορά δύο νέων λεωφορείων που ενισχύουν το στόλο της αστικής συγκοινωνίας.

Μετά από ένα αδιάβλητο, και πεντακάθαρο διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε μέχρι την εφημερίδα διαγωνισμών της Ε.Ε. αναδείχτηκε μετά από Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό ο ανάδοχος.

Σε δήλωση της η κ. Πη αναφέρει: «δύο νέα, σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα θα προστεθούν στο στόλο της επιχείρησης σε λίγους μήνες και θα εξυπηρετούν τους πολίτες και επισκέπτες της Κω.

Η συνολική προμήθεια ανέρχεται στις 389.360 € με ΦΠΑ, αφού η έκπτωση που επιτεύχθηκε έφτασε το 25% του προϋπολογισμού του διαγωνισμού, χρήματα που θα διατεθούν από τους ίδιους πόρους της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.

Τα νέα οχήματα θα είναι τεχνολογίας Euro 6, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με προδιαγραφές για ΑμεΑ (σύστημα επιγονάτησης και ράμπα) και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας.

Καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα πολύ μεγάλο έργο, όλη αυτή την πενταετία ως ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και εύχομαι αυτό το έργο να συνεχιστεί με σοβαρότητα, χρηστή διαχείριση και διαφάνεια.»

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by