Τ. Σμαλιός : Πτώση στα έσοδα στην εστίαση, ανάγκη ενίσχυσης μέτρων στήριξης και προβολής της Κω

Τ. Σμαλιός : Πτώση στα έσοδα στην εστίαση, ανάγκη ενίσχυσης μέτρων στήριξης και προβολής της Κω

Για την δύσκολη επανεκκίνηση της εστίασης , τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού και το πως θα επηρεαστεί ο τουρισμός, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εστιάτορας κ. Σακελλάρης Σμαλιός. Ο γνωστός σε όλους Τσάλυ, σε μία ειλικρινή κουβέντα, ανέφερε αναλυτικά τα προβλήματα που υπάρχουν στην εστίαση καθώς η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη και οι περισσότερες εποχιακές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές.

Σχολίασε την μέτρα στήριξης της κυβέρνησης και του δήμου χαρακτηρίζοντας τα καλά, τα οποία θα πρέπει να ενισχυθούν καθώς οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα επιβίωσης. Αναφέρθηκε επίσης στην εικόνα του νησιού, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προβολή της Κω σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ η οποία δυστυχώς κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα σε αντίθεση με άλλα νησιά.

Ο εστιάτορας κάλεσε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους με αισιοδοξία ώστε να υπάρξει μία ψυχολογική μεταβολή και ενωμένοι να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σήμερα οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Σήμερα οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Πηγή: www.vimatisko.gr Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Οι εκλογές

©2020 radioproto.gr