Τ. Πιζάνιας: «Ταφόπλακα στην εστίαση τα νέα μέτρα. Η Κως θα πεινάσει το χειμώνα»

Τ. Πιζάνιας: «Ταφόπλακα στην εστίαση τα νέα μέτρα. Η Κως θα πεινάσει το χειμώνα»

Για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει λόγω των νέων μέτρων όσοι ασχολούνται με την εστίαση στην Κω , μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Τζίμης Πιζάνιας. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε με δραματικούς τόνους για την κρίση στον κλάδο σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να υπάρξουν υποστηρικτές ενέργειες προς τους επαγγελματίες.

Ταφόπλακα στην εστίαση

« Ταφόπλακα τα νέα μέτρα για την νυχτερινή διασκέδαση. Η εστίαση περνάει μεγάλη κρίση. Πάνω που ξεκίνησε να στρώνει η σεζόν έβαλαν ταφόπλακα με την απόφαση να κλείνουν τα μαγαζιά στις 12 το βράδυ. Λάθος της κυβέρνησης από την στιγμή που στην Κω δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα.»

Ο κ. Πιζάνιας μίλησε και για το κενό που υπάρχει στην λειτουργία των ξενοδοχείων και τους χώρους εστίασης εντός αυτών καθώς δεν φαίνεται το νέο μέτρο να ισχύει για τα τουριστικά καταλύματα. « Τα ξενοδοχεία σίγουρα θα το εκμεταλλευτούν.  Τα πράγματα εξελίσσονται χειρότερα λοιπόν για εμάς. Ο Δήμος, ο ΣΕΠΕ πρέπει να τα δουν όλα αυτά σοβαρά. Πως θα διώξουμε τον κόσμο την ώρα που διασκεδάζει;»

Ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις

Ο επιχειρηματίας του Kantouni και Meze Academy τόνισε ότι είναι ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις ουσιαστικά από το κράτος. « Τι θα γίνουμε το χειμώνα; Θα κλείσουμε. Πως θα επιβιώσουμε; Προσωπικά θα μείνω ανοικτός διότι δεν έχω άλλη επιλογή. Να μας πουν τα συμφέροντα που παίζονται και να την πάρουν πίσω αυτή την απόφαση για το νησί. Η Κως θα δεινοπαθήσει, θα πεινάσει. Θα απολυθεί κόσμος δυστυχώς. Αν χρειαστεί να σταματήσω κόσμο γιατί είμαστε ήδη 70%, δεν ξέρω και πως θα αποζημιώσω τους εργαζόμενους. »

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr