Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Share This Post

 

Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Mε την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κω διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. 

Συγκεκριμένα:

1Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμητικής βράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του νησιού στο Θεατράκι Καρδάμαινας. Την βραδιά θα εμπλουτίσει καλλιτεχνικά τοπικό μουσικό σχήμα, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Καρδάμαινας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Δικαίωμα συμμετοχής στη βράβευση έχουν όλοι οι επισκέπτες που έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια και άνω επισκέψεων στην Κω.

Παρακαλούμε πολύ όπως στείλετε τα στοιχεία (όνομα, επίθετο, εθνικότητα, έτος πρώτης επίσκεψης) των τιμώμενων προσώπων στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.kalaizi@kos.grμέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

2Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω εκδήλωση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας γνωστή ως «Λευκή νύχτα», στο εμπορικό κέντρο με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Η βραδιά περιλαμβάνει προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα, κεράσματα, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, τα λεωφορεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ θα πραγματοποιούν δωρεάν μεταφορά στα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια, για τη διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού. 

3. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση από τον Δήμο Κω και τον εκπαιδευτικό Φορέα ENSYntropy με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια και αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω».

Η ομιλία αποσκοπεί στην παρουσίαση στοχευμένων προτάσεων για την ανάδειξη του τουρισμού στην Κω, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς τουρισμού, πολιτισμού και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ομιλητές: 

1. Δρ. Νικόλαος Διβινής, Διδάκτωρ Αεροδιασημικής & Ιδρυτής – ENSYntropy

 Θέμα ομιλίας: Eκπαιδευτικά σεμινάρια

2. Δρ. Χρυσόστομος Γιαννουλάκης, Διδάκτωρ Αθλητικής Διοίκησης & Συντονιστής 

 Εκπαίδευσης- ENSYntropy 

 Θέμα ομιλίας: Εκπαιδευτικές διοργανώσεις

Θα λάβει χώρα επίσης μια σύντομη παρουσίαση του έργου της ENSYntropy, η οποία έχει στόχο τον εμπλουτισμό της σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα από ένα πρόγραμμα μαθημάτων και δράσεων εξωστρέφειας ως δεξαμενή εκπαίδευσης (education tank). 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ TOYΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ ΣΤΙΣ 27/09/22

Στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείωνέτους 2022 και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού,την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίουπρόκειται να πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα.

Σας προσκαλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να δηλώσετε συμμετοχή εφόσον το επιθυμείτε, για την παρουσίαση καλλιτεχνικών ή χορευτικών δρώμενων (με την μορφή παρέλασης),στις πλατείες και στους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου.

Η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα τελειώσει στις 00:00. 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στο τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο email: dopavs@kos.gr, μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by