Τραγωδία στην Κεφαλονιά. Γιος του βοσκού των Ιμιών ο ψαράς που βρέθηκε νεκρός  

Share This Post

 

Τραγωδία στην Κεφαλονιά. Γιος του βοσκού των Ιμιών ο ψαράς που βρέθηκε νεκρός  

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ψέριμος και η Κάλυμνος με το άκουσμα της είδησης ότι ο Γιάννης Βεζυρόπουλος έχασε τη ζωή του σήμερα στην Κεφαλονιά την ώρα που ψάρευε.

Ο 54χρονος άνδρας ήταν γιος του βοσκού των Ιμιών Αντώνη Βευζυρόπουλου και μέλος μίας πολύτεκνης οικογένειας. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδί και όλη του η ζωή ήταν η θάλασσα και το ψάρεμα. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από την Ψέριμο και ο ίδιος έμενε στην Κάλυμνο όπως και άλλοι συγγενείς.

Στην Κεφαλονιά βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους καθώς είναι γνωστό ότι οι Καλύμνιοι αλιείς μετακινούνται σε όλο το Αιγαίο, στο Ιόνιο, στο Λιβυκό και σε ωκεανούς σε όλο τον κόσμο προκειμένου να ψαρέψουν.  Ο άτυχος άντρας, ήταν επαγγελματίας ψαράς και με το καΐκι του «Αίολος» σάρωνε τις ελληνικές θάλασσες ψαρεύοντας.

Άγνωστοι είναι μέχρι στιγμής οι λόγοι του τραγικού θανάτου. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος ψάρευε μέσα στη θάλασσα, με αναπνευστήρα, ενώ στο καΐκι βρίσκονταν συνάδελφοί του, που τον είδαν ξαφνικά να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έκανε κατάδυση με τη βοήθεια κομπρεσέρ.

Αμέσως ενημέρωσαν τις λιμενικές Αρχές και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε νεκρό τον 54χρονο ψαρά.

Έρευνες διεξάγονται από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς για τα αίτια του συμβάντος, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο μικρότερος του αδελφός Μικές ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές καθώς διαμένει στην Αμερική μόνιμα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τον αδερφό του και τον πατέρα τους, με λεζάντα “Καλό παράδεισο αδερφέ μου σε αγαπώ πολύ” .

Σάντυ Λαδικού

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by