Θλιβερή σε ύφος, ήθος και πολιτικό περιεχόμενο η “ανακοίνωση” της απερχόμενης δημοτικής αρχής και των εκφραστών της. Πολιτεύτηκαν προσβάλλοντας εκατοντάδες συμπολίτες μας με τον πιο αισχρό και ανήθικο τρόπο. Συνεχίζουν έτσι όπως ξεκίνησαν. Δικαίωμα τους να μην αντιλαμβάνονται ακόμα και σήμερα το νόημα της ψήφου των δημοτών. Όμως μέχρι εκεί. Ας αντιληφθούν οτι στη 1 Σεπτεμβρίου παραδίδουν και απέρχονται. Εμείς θέλουμε και επιδιώκουμε να γνωρίζουμε, ποιά η κατάσταση όσων θα παραλάβουμε.

Για το λόγο αυτό, συγκροτήθηκαν από τον νέο δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά 19 θεματικές ομάδες εργασίας αποτελούμενες από εκλεγμένους, μη εκλεγμένους , στελέχη της παράταξης “Ισχυρή Κως” αλλά και πολλούς ενεργούς πολίτες με διάθεση προσφοράς. Η παρουσία του κ. Ζαχαρού Νίκου σε ομάδα εργασίας που αποτυπώνει και αποτιμά την κατάσταση των οχημάτων και των μηχανημάτων, έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη του εμπειρία και γνώση σε αυτόν τον τεχνικό τομέα. Στη Δημοτική Αρχή λοιπόν, φοβούνται, γιατί διέλυσαν τα πάντα με την αδιαφορία τους. Ο στόλος του Δήμου είναι σε τραγική κατάσταση εγκατάλειψης και απαξίωσης.

Θέλουν να σταματήσουν τον έλεγχο για να αποφύγουν τον καταλογισμό ευθυνών. Πλανώνται. Ο έλεγχος θα γίνει, οι ευθύνες θα αποδοθούν. Όσοι και όσες δεν σεβάστηκαν το δημοτικό χρήμα, τον κόπο και τον ιδρώτα των συνδημοτών μας, θα δώσουν εξηγήσεις.

Η σημερινή διοίκηση, αποτελεί τη μοναδική εξαίρεση και παραφωνία πανελλαδικά, στο πνεύμα συνεργασίας που κυριαρχεί ανάμεσα σε απερχόμενες και νεοεκλεγείσας δημοτικές αρχές. Παντού, συνεργάζονται για το κοινό καλό. Ας το αντιληφθούν έστω και την ύστατη στιγμή

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by