Το Neptune Hotels διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Share This Post

 

Το Neptune Hotels διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa διοργάνωσε εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς και της ζωής, σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του προσωπικού του Neptune Hotels στην εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Παρασκευή 15.7.22 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κω, συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος συνεισφέροντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα τις διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου για αίμα.

Πέρα από τη συμβολή στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, η διοργάνωση της εν λόγω αιμοδοσίας είχε στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και προώθηση της σημασίας της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού. Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού και είναι μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Neptune Hotels στην Κω διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων και φορέων, αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Επιπρόσθετα, οι δράσεις αυτές έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και των πελατών, όπως και στην υποκίνησή τους για συμμετοχή σε δράσεις σχετικά με την ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by