Το KKE “Για την αντικομμουνιστική επίθεση που εξαπολύει μέσω δελτίου τύπου η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Νοτίου Αιγαίου”

Φαίνεται πως η αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ Γιασιρανη νοσταλγεί τις ημέρες που χρειαζόταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και ζητά λίγο πολύ αποκήρυξη του ΚΚΕ από τον Γιώργο Τσουκαλά, διευθυντή του ΚΥ Πάτμου

Ο ωμός αντικομμουνισμός που ξεχειλίζει το ΔΤ που εξέδωσε στοχοποιεί έναν πρωτοπόρο γιατρό που τιμά τον όρκο του και την κοινωνική καταγωγή του, αποκαλύπτει τα προβλήματα, αναδεικνύει τις αιτίες τους και με τους νησιώτες διεκδικεί δυναμικά τις λύσεις τους.

Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Νοτίου Αιγαίου δεν είναι απλά μια γραφική περίπτωση.

Είναι κρίκος στην αλυσίδα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που σκοπεύει να αποπροσανατολίσει και να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης που όλους τους μήνες μετά την εκδήλωση της πανδημίας αδιαφόρησε εγκληματικά στα αιτήματα των υγειονομικών και νησιωτών για άμεση κάλυψη των χρόνιων κενών στα νοσοκομεία της περιοχής !

Στάση που εφάρμοσε με υπερβάλλοντα ζήλο φτάνοντας ακόμα στο σημείο το καλοκαίρι που μας πέρασε να είναι απαγορευτική η δημοσιοποίηση κρουσμάτων στην περιοχή για να μην πέσουν έξω τα κέρδη του τουρισμού. Χιλιάδες εργαζόμενοι δούλεψαν σε απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες για τις οποίες η Περιφέρεια κράτησε σιγή ιχθύος .

Η προσπάθεια της Περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου να στοχοποιήσει αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων των νησιωτών και να τους περάσει φίμωτρο θα πέσει στο κενό.

Για τους νησιώτες που ζουν απροστάτευτοι γιατί μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν ούτε οι απαραίτητοι μόνιμοι γιατροί η νοσηλευτές, ούτε σύγχρονες υποδομές υγείας για να γιατρεύουν, ως αποτέλεσμα των πολιτικών που χαρακτηρίζουν κόστος και δαπάνη την ολόπλευρη προστασία της Υγείας τους, δυναμώνουν την φωνή τους και κάτω από την μάσκα για την ζωή και τα δικαιώματα τους !

Οι κομμουνιστές επιστήμονες, γιατροί, εργάτες, βιοπαλαιστές θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή!

Η Τ.Ε. Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

23/11/2020

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by